![]() |
günlük ikiz hikayeleri |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 120> |
| Yazar | |
ÖZNUR ÖZTÜRK
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ANKARA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Alıntı Cevapla
Konu: günlük ikiz hikayeleriGönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:28 |
|
benim aklıma böyle birşey geldi hergün kuzucukların ilginç ve ya hoşumuza giden anılarını burada birbirimizle paylaşalım ben başlasam
dün çarşıya gittik kızlara çizme gördüm. çokda ucuz hadi büyük numara alayım seneye çizme derdimiz olmasın dedim ama 25 numara olarak pembe bir tane kalmış diğeri lacivert ama tüylri pembe o da çok şık tabi ikiside pembeyi beğendi bende alamayız o zaman deyince tamam dedi derin ben laciverti isterim hadi oarada giydi sevdi aldık eve geldik duru eve gelince ben çizmemi giyineceğim dedi derin hemen pembeleri kaptı ve bu benim dedi duru bu benim diye atladı orada biraz kavga benim üzüldüğümü görünce duru tamam dedi pembeyi o giysin neyse bunlar giyindiler dolaştılar sonra uyuduk sabah duru kalktığında şöyle ağlıyordu ama anneciğim o pembe benimdi ben pembeyi beğenmiştim diye ağlamazmı yusufla çok güldük bu akşam gidip laciverti verip onada pembe bir tane bulacağız artık fiyat farkı falan ne yapalım.
|
|
|
CANIM KUŞLARIM DURU VE DERİN 24.12.2005
|
|
![]() |
|
ÖZNUR ÖZTÜRK
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ANKARA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:51 |
|
ay okudukça içim acıyor kuzucuğuma
|
|
|
|
|
![]() |
|
Leyla
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1415 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:52 |
|
Öznurcum çok güzel bir konu aslında, her gün öyle değişik hikayelerimiz oluyor ki.
mesela akşam kızım naz beni çok güldürdü. Her zmanki gibi ıhlamur çayımızı hazırladık ve böreklerimizle birlikte yemek için tv nin karşısına geçtik.Canım ailem dizisini benimkiler çok seviyorlar.Çay içerken birden kızım bana anne çirkin demez mi ben şaşırdım efendim kızım anlamadım dedim. tekrar bana anne çirkin dedi. Niye kızım dedim anne çirkin anne bana kat kat almadı dedi.kat kat elişi kağıdı oluyor yumurcak tv den seyredip şekiller ypıyoruz. Almıştık ama oğlum kağan hepsini buruşturdu akşam.Bende anne çirkinse anne ağlıyor baba sana güzel anne alsınmı dedim.Suratıma eğilip tuhafça baktı baba başka anne almasın, anne ben şeni şeviyom,ağlama ağlama ve devamında bana benim annem düsel annem aaa beni kolarina şarkısını söyledi.
Çook güzel di yaaa.(Hoş kızım doğru söylüyordu aslında annesi güzel değil ama...)
|
|
![]() |
|
elif
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: 34 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 326 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:53 |
|
daha önce başka bir başlık altında yazmıştım ,ama tekrar yazayım :)
Akşam banyo yaptırdık,üzerini giydiriyorum...tabi ki yine etek ,kilotlu çorap içinde de yün fanilası var,her zaman külotlu çorabın dışına çıkartırım fanilayı,dün içine soktum yatarken beli açılmasın diye...bana döndü ve aynen şöyle dedi.
"ŞİŞMAN KADINLARA BENZEDİM !...OLDU MU ŞİMDİ ? !!!!!.....
bunu diyen çocuk 3 yaş 3 aylık.
|
|
![]() |
|
filiz
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9569 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:53 |
|
biz akına şırınga ile ilaç veriyoruz.sabah 8:30 da(allahım kurtarır oğlumu ilaçtan inşallah)
murat görünce kuduruyor.ne biberonlo suyu,ne mama,ne oyuncak.illa banada ondan.onada bir şırınga çıkardık.su dolduruyoruz.nasıl içiyor.ama yan gözlede gözünü kırpmadan akına bakıyor.''bak bende içiyorum çatla''der gibi.
akınında murata sarılmaya kalkması.galiba onu yemek zannediyor.ağzını açarak yaklaşıyor.sonra kahkaha
|
|
![]() |
|
zehra
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 18 Kasım 08 Konum: afyon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 547 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:04 |
|
şuanda okurken yazıları olanı anlatayım hemen kızım hira yürüteçte evleri geziyor babası dediki birkaç gün önce zigon sehbanın üzerindeki ciçeği kaldır kız düşürür bende yok canım ulaşamaz yürütecin önü geniş alamaz dedim ve buğün kızım sehbanın üzerinden örtüyü çekmiş ciçeği almış yürütecin tekerlerinin üzerine düşürmüş ve yanıma geldi şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor arabasını süslemiş becerikli kızım
|
|
![]() |
|
ÖZNUR ÖZTÜRK
Gonca Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:07 |
|
tatlı kuzucuklar bunlar anıları bitmez ama okudukça çok gülüyorum çok zevk alıyorum leyla kendine haksızlık etme bütün kadınlar güzeldir elifçiğim bunlar seni beni susturur aynı yaştalar bizimkiler filiz daha birbirini kıskanıpta neler yapacaklar ağzın açık kalacak
|
|
|
|
|
![]() |
|
Leyla
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1415 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:10 |
|
Öznurcum çok sağol bütün kadınlar güzeldir de benim kızım öyle söyleyince....yani nerden aklına böyle bir cümle kurmak gelmiş daha 2,5 yaşında.Acaba güzelden çirkinden anlıyormu anlıyor galiba
ama çok hoşuma gitti daha ne konular var nelerrrrrrr
|
|
![]() |
|
filiz
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9569 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:12 |
|
şimdiden ağzım açık kalıyor zaten.ama mutluluktan
mesala murata öksürerek istediğini elde etmeyi öğrendi büyükbabasından.onu görünce öhö öhö diyor gözünün içine bakarak.o efendim canımın canı diyor fix.sonra murat parmaklarını oynatıyor.gel gel ve kucak
|
|
![]() |
|
~demet~
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1206 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:20 |
|
|
|
![]() |
|
ÖZNUR ÖZTÜRK
Gonca Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:48 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
|
filiz
Bilge Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:50 |
|
öznur teyte bayamı kızdın
|
|
![]() |
|
ÖZNUR ÖZTÜRK
Gonca Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 16:00 |
|
tatlım hiç kızarmıyım çok gülüyorum şu an yanlış resim işaretlemişim
|
|
|
|
|
![]() |
|
EMEL
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7682 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 16:01 |
|
ne güzel bi konu olmuş ama yaz yaz bitmez kiiiiiii!!!
bizde genelde son günlerde birinin elindeki kıymetli muhabbeti dönüyor.
ceren'in elinde bi oyuncak, melikenin alma çabası görülmeye değer... önce sadece yanına gidip istiyor, ceren oralı olmuyor, sonra melike bi balon alıyor onu uzatıyo diğer yandan da oyuncağı istiyor ...ve yine ceren kayıtsız.... bu kez melike balonla oynuyo sallıyo falan cazip hale getiriyo ve gene cerenin gözüne sokar gibi uzatıyor. bu kez hayır cevabı alıyo....dayanamayıp bana bakan gözlere açıklama yapıyorum ...ceren ver hadi kadeşine o da oynasın vs vs ... uzun konuşmalar sonucu ikna oluyo veriyo diye sevinirken tam melike tutacakken geri çeki ve bir çığlık... tabi çığlık tek taraflı mı kalır imdaaat - apartman duydu bizi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 120> |
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |