ikizanneleriyiz.biz Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOHBET > İki kat tatlı, iki kat zor
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

günlük ikiz hikayeleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 120>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÖZNUR ÖZTÜRK Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 730
  Alıntı dude Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: günlük ikiz hikayeleri
    Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:28
 benim aklıma böyle birşey geldi hergün kuzucukların ilginç ve ya hoşumuza giden anılarını burada birbirimizle paylaşalım ben başlasam

dün çarşıya gittik kızlara çizme gördüm. çokda ucuz hadi büyük numara alayım seneye çizme derdimiz olmasın dedim ama 25 numara olarak pembe bir tane kalmış diğeri lacivert ama tüylri pembe o da çok şık tabi ikiside pembeyi beğendi bende alamayız o zaman deyince tamam dedi derin ben laciverti isterim hadi oarada giydi sevdi aldık eve geldik duru eve gelince ben çizmemi giyineceğim dedi derin hemen pembeleri kaptı ve bu benim dedi duru bu benim diye atladı orada biraz kavga benim üzüldüğümü görünce duru tamam dedi pembeyi o giysin neyse bunlar giyindiler dolaştılar sonra uyuduk sabah duru kalktığında şöyle ağlıyordu ama anneciğim o pembe benimdi ben pembeyi beğenmiştim diye ağlamazmı yusufla çok güldük bu akşam gidip laciverti verip onada pembe bir tane bulacağız artık fiyat farkı falan ne yapalım.
CANIM KUŞLARIM DURU VE DERİN 24.12.2005
Yukarı Dön
Gonca Anne
Gonca Anne

Alıntı dude Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:51
 ay okudukça içim acıyor kuzucuğuma
Yukarı Dön
Leyla Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1415
  Alıntı tigger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:52
 Öznurcum çok güzel bir konu aslında, her gün öyle değişik hikayelerimiz oluyor ki.
mesela akşam kızım naz beni çok güldürdü. Her zmanki gibi ıhlamur çayımızı hazırladık ve böreklerimizle birlikte yemek için tv nin karşısına geçtik.Canım ailem dizisini benimkiler çok seviyorlar.Çay içerken birden kızım bana anne çirkin demez mi ben şaşırdım efendim kızım anlamadım dedim. tekrar bana anne çirkin dedi. Niye kızım dedim anne çirkin anne bana kat kat almadı dedi.kat kat elişi kağıdı oluyor yumurcak tv den seyredip şekiller ypıyoruz. Almıştık ama oğlum kağan hepsini buruşturdu akşam.Bende anne çirkinse anne ağlıyor baba sana güzel anne alsınmı dedim.Suratıma eğilip  tuhafça baktı baba başka anne almasın, anne ben şeni şeviyom,ağlama ağlama ve devamında bana benim annem düsel annem aaa beni kolarina şarkısını söyledi.
Çook güzel di yaaa.(Hoş kızım doğru söylüyordu aslında annesi güzel değil ama...)
Yukarı Dön
elif Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 326
  Alıntı elif1972 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:53
 daha önce başka bir başlık altında yazmıştım ,ama tekrar yazayım :)
Akşam banyo yaptırdık,üzerini giydiriyorum...tabi ki yine etek ,kilotlu çorap içinde de yün fanilası var,her zaman külotlu çorabın dışına çıkartırım fanilayı,dün içine soktum yatarken beli açılmasın diye...bana döndü ve aynen şöyle dedi.
"ŞİŞMAN KADINLARA BENZEDİM !...OLDU MU ŞİMDİ ? !!!!!.....
bunu diyen çocuk 3 yaş 3 aylık.
Yukarı Dön
filiz Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 9569
  Alıntı kocak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 14:53
 biz akına şırınga ile ilaç veriyoruz.sabah 8:30 da(allahım kurtarır oğlumu ilaçtan inşallah)
murat görünce kuduruyor.ne biberonlo suyu,ne mama,ne oyuncak.illa banada ondan.onada bir şırınga çıkardık.su dolduruyoruz.nasıl içiyor.ama yan gözlede gözünü kırpmadan akına bakıyor.''bak bende içiyorum çatla''der gibi.
akınında murata sarılmaya kalkması.galiba onu yemek zannediyor.ağzını açarak yaklaşıyor.sonra kahkaha
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 547
  Alıntı kayserili Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:04
 şuanda okurken yazıları olanı anlatayım hemen kızım hira yürüteçte evleri geziyor babası dediki birkaç gün önce zigon sehbanın üzerindeki ciçeği kaldır kız düşürür bende yok canım ulaşamaz yürütecin önü geniş alamaz dedim ve buğün kızım sehbanın üzerinden örtüyü çekmiş ciçeği almış yürütecin tekerlerinin üzerine düşürmüş ve yanıma geldi şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor arabasını süslemiş becerikli kızım LOL
Yukarı Dön
Gonca Anne
Gonca Anne

Alıntı dude Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:07
 tatlı kuzucuklar bunlar anıları bitmez ama okudukça çok gülüyorum çok zevk alıyorum leyla kendine haksızlık etme bütün kadınlar güzeldir elifçiğim bunlar seni beni susturur aynı yaştalar bizimkiler filiz daha birbirini kıskanıpta neler yapacaklar ağzın açık kalacak
Yukarı Dön
Leyla Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1415
  Alıntı tigger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:10
 Öznurcum çok sağol bütün kadınlar güzeldir de benim kızım öyle söyleyince....yani nerden aklına böyle bir cümle kurmak gelmiş daha 2,5 yaşında.Acaba güzelden çirkinden anlıyormu anlıyor galiba
ama çok hoşuma gitti daha ne konular var nelerrrrrrr
Yukarı Dön
filiz Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı kocak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:12
 şimdiden ağzım açık kalıyor zaten.ama mutluluktan
mesala murata öksürerek istediğini elde etmeyi öğrendi büyükbabasından.onu görünce öhö öhö diyor gözünün içine bakarak.o efendim canımın canı diyor fix.sonra murat parmaklarını oynatıyor.gel gel ve kucak
Yukarı Dön
~demet~ Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne

Gönderilenler: 1206
  Alıntı demett Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:20
LOLLOL 
Yukarı Dön
Gonca Anne
Gonca Anne

Alıntı dude Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:48
Evil Smile 
Yukarı Dön
filiz Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı kocak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 15:50
 öznur teyte bayamı kızdınEmbarrassed
Yukarı Dön
Gonca Anne
Gonca Anne

Alıntı dude Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 16:00
 tatlım hiç kızarmıyım çok gülüyorum şu an yanlış resim işaretlemişim
Yukarı Dön
EMEL Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 7682
  Alıntı emili Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 09 Saat 16:01
 ne güzel bi konu olmuş ama yaz yaz bitmez kiiiiiii!!! Tongue

bizde genelde son günlerde birinin elindeki kıymetli muhabbeti dönüyor.
ceren'in elinde bi oyuncak, melikenin alma çabası görülmeye değer... önce sadece yanına gidip istiyor, ceren oralı olmuyor, sonra melike bi balon alıyor onu uzatıyo diğer yandan da oyuncağı istiyor ...ve yine ceren kayıtsız.... bu kez melike balonla oynuyo sallıyo falan cazip hale getiriyo ve gene cerenin gözüne sokar gibi uzatıyor. bu kez hayır cevabı alıyo....dayanamayıp bana bakan gözlere açıklama yapıyorum ...ceren ver hadi kadeşine o da oynasın vs vs ... uzun konuşmalar sonucu ikna oluyo veriyo diye sevinirken tam melike tutacakken geri çeki ve bir çığlık... tabi çığlık tek taraflı mı kalır imdaaat - apartman duydu bizi LOL babası diyo bazen bunalrın birbirine yaptığını düşman düşmana yapmaz!!! sözde kardeşiz dimi?
Emel'in kuzulari - melike ve ceren / 20.09.2007
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 120>

Forum Atla Forum ızinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,234 Saniyede Yüklendi.