ikizanneleriyiz.biz Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > YAŞASIN HAMİLEYİM > İkizlerim olacak peki şimdi ne olacak?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2010 ikiz hamişleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 349>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seda Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1458
  Alıntı durusoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2010 ikiz hamişleri
    Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 14:33
 merhabalar,

dedim yeni form açayım bari boş boş oturuyorum bügün evde. yataktan bile çıkamıyorum çünkü midem çok kötü oldu ayağa kalktığım gibi mide bulantılarım başlıyor. hafifleyecek azalacak derken tam tersi oldu bende hayırlısı...
artık burdan yazışmaya ne dersiniz hamişler ve ikiz anneleri ???? 
Yukarı Dön
EBVA Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne

Gönderilenler: 1000
  Alıntı ebva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 14:36
 sedacım yeniliklere açık biriyimdir iyi yapmışsın arkadaşım sonuç itibariyle nerde olduğumuz değil dostlarımızla birlikte paylaştıklarımız önemli bnce.miğde bulantıların ağelince azcık daha sabır arkadaşım canını sıkma ğeçicek az kaldı ok Wink
Yukarı Dön
Seda Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Alıntı durusoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 14:41
 yok sıkmıyorum artık canımı yatakta yatıyorum ne yapalım onlar için değer diyorum :) annemle konuştum bugün 3 ay geçsin bitecek bulantıların diyordu şimdi 4 ay demeye başladı ona çok güldüm... bence de az kaldı :)
Yukarı Dön
EBVA Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne

Gönderilenler: 1000
  Alıntı ebva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 14:49
 bnde aynı durumdaydım hiç bişi yiyemiyodum ama seninki kadar uzun sürmedi demekki insandan insana değişiyo ama ne olursa olsun hayırlısıyla bi ğelselerdi valla mucizelerimize değer .nette değişik güzel isimler var sedacım
Yukarı Dön
filiz Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 9569
  Alıntı kocak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 15:12
 kızlar benim doğuma kadar sürmüştü yaaaa.inşallah siz çabuk kurtulursunuz bulantıdan
bol bol yatın bol bol uyuyun ve dinlenin.doğumdan sonra çok ararsınız söyliyim
biz 17 aylığız hala aralıksız uyku uyumadık
Yukarı Dön
erva Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 572
  Alıntı reyyan melek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 15:17
sedacım gittikçe bulantı artıyor korkutmus gibi olmayım ilaç kullan faydası oluyor dogumda dahi devam etti 9 ay yattım hiç dışarıya dahi çıkmadım seni çok iyi anlıyorum şimdi prenseslerime kavusunca iyiki sabretmişim
Yukarı Dön
Seda Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Alıntı durusoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 17:03
 eyvah aynen gittikçe artan bir bulantı durumu var bende midemi üşüttüm diye düşünüyorum günde 8 bardak su içmem gerekiyormuş ama ben su içtiğimde bulantım max seviyeye yükseliyor. bünyeden bünye ye değiştiği kesin annem iki hamileliğim arasında da çok fark vardı der hep...
hamilelik sırasında neleri yemeye dikkat etmeliyiz bebeklerin iyi gelişmesi için bileniniz var mı?
Yukarı Dön
filiz Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 9569
  Alıntı kocak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 18:13
 şunu söyliyebilirim kusacağınızı bilseniz bile yiyin yuttuğunuz an bebeğe gidiyor.
ben zorlada yerdim bebekler için.kendi karnımı sonra doyurmaya çalışırdım
sebze,beyaz et,meyve bol bol tüketin.
kırmızı eti çok iyi pişmiş haftada bir yiyin
yoğurt,süt,peynir üçlüsünden en az birini muhakkak tüketin
ben hazır meyve suyu kek vs hiç kullanmadım
tatlı ihtiyaçlarınız için sütlü tatlı tercih edin
kek vs kendiniz yapın hazırlarından uzak durun
yani ben öyle yapmıştım.sadece tavsiye arkadaşlar
Yukarı Dön
mehtapla Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne

Gönderilenler: 209
  Alıntı mehtapla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 20:06
Yeni konu acmak iyi guzel hosta arkadaslar bu sefer cok dagilmiyormuyuz? Simdi hamileler nereye yazacak? Siraya girelim mi?, Bebisleriniz kac gram, ikiz hamileleri altina yaziyordum ben ve genelde ayni kisiler ama bir kac kisi de sadece birine yaziyor. Hepsini birlestirmek lazim  bu durumda yoksa ben cok dagiliyorum. Neyi nereye yazdim diye.
Yukarı Dön
Seda Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Alıntı durusoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 20:07
 deneyimlerden yararlanmak için burdayım açıkcası tekil gebeliklerle kendini kıyaslama sakın dedi bana doktorum bu durumda sizlerle kıyaslamam gerekiyor sizin deneyimlerinizden faydalanmam gerekiyor :)
ben dünki başarısız balık yeme girişimimden sonra hiç et yiyemez oldum. yutmayı bile başaramıyorum. en son doktora gittiğimde beyaz et yemen yeterli demişti. hamile kaldığımdan beri hiç kırmızı et yemedim desem yeri var. ilk aş ermelerim kurbana denk geldi ve bizde et seven bir aileyiz:) tavuğu yılbaşına kadar tükettim yılbaşından beri o da yok. dünde balıkla aramız açıldı. doktora ek vitamim almam gerekiyor mu diye sorayım mı?
birde ben 3 ay bitince biter diye düşünüp doktorun önerdiği fitili istemedim. sizce kullansam faydasını görür müyüm?
mide bulantısı için fitil kullanan oldu mu?
Yukarı Dön
Duygu Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 139
  Alıntı Mother of twins Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 21:31
  Sedacim canim yataktan kalkmadan önce tuzlu kiraker yemeyi dene hafifletir mide bulantini insaallah,
bu arada bende 2009 hamislerindenim yani Temmuzda ögrendim hamile oldugumu, artik 2010 da yeni hamisler görmeyi diliyoruzEmbarrassed sen kac haftalik hamilesin seda? 
Yukarı Dön
MERyem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 3082
  Alıntı MERYEM66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 21:34
 valla bende doguma kadar mide bulantisi yuksek tansiyon herbirsey vardi doguma girdigim gun bile ayniydi gittkce kotuledimmm ins siz oyle olmassnzzzz tabi biz artik 3.5yasindayizzz unuttuk o gunleri
Yukarı Dön
Şenay Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 402
  Alıntı senayt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 10 Saat 22:06
 yeni forum sayfamızz hayırlıı olsunWink ayy sedacım çok üzülür oldum sana ama emin olki sen yesende kussan da bebişlerin beslenir hiiiç kasma kendini.. ve herkesin hamilelik sonuna kadar sürmez.. olumlu düşün.. doktoruna bu şikayetini tekrar dile getir ben ilaç kullanmadım ama sana ilaç vs. verebilir.. bende ilk 4 ay et kırmızı beyaz hiçbirini yemedimm. doktor kasma yiyebildiklerini ye dedi...
Yukarı Dön
Seda Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Alıntı durusoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ocak 10 Saat 00:23
 benimkide bebeklerin gelişimi iyi olduğu sürece besleniyorsun demektir diyor. ben ilaç kullanmak istemediğim için fitili vermedi zaten
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 349>

Forum Atla Forum ızinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,438 Saniyede Yüklendi.