ikizanneleriyiz.biz Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SAĞLIK > Anne sağlığı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hadi zayıflayalım....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 13>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
J3urcak Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 390
  Alıntı burçak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hadi zayıflayalım....
    Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 20:30
 Kızlar başka konuya yazarken aklıma geldi hadi birbirimizin koçu olalım ve zayıflayalım ne dersiniz???
Kendimizce yöntemlerle kilo verelim ve her hafta kilomuzu paylaşıp birbirimizi motive edelim...
Ben başta gülruyu buraya davet ediyorum. Zaten ona eziyetlerim başladı burdan devam ederim.. :)))
Şaka bir yana hadi yarın değil bugün başlayalım. Öyle şok diyetlerle ilaçlarla değilde sağlıklı bir şekilde bunu yapalım...
Sizinle şunu paylaşayım.. Ben 27 aralıkta başladım.. Ne yapıyorum..
Sabah uyanır uyanmaz bir yemek kaşığı limon suyuna bir tatlı kaşığı bal ve bunu bir büyük bardak ılık suya koyuyorum. Bu vücudun temizlenmesine wc ye gitmenize yardımcı oluyor (atmasyon değil diyetisyenden öğrenmiştim)
sonra kahvaltı ama her zaman yediğinizin yarısını yiyin. Ben tüm öğünlerde aynı şeyi uygulyorum. Tabi abur cubur yok. çok açsam yemekten önce bir mandalina ve bir su bardağı su sonra sofraya oturuyorum tabi ki çok daha azını yiyorum..
Birde akşam yemeğinden önce (ve tüm öğünlerden önce) bir bardak ılık su  yemek esnasında da bir bardak su yudum yudum ama yemekten sonra 1.5 saat su içmiyoruz çünkü mideyi genişletiyor.. Ve hep söylediğim asla rejimde veya diyette değilim sadece sağlıklı besleniyorum.  Çünkü ne zaman diyet bitiyor ben hurra yemeklere tatlılara dalıyorum. Şimdi canım çok tatlı isterse öğlenleri yiyorum. Ama abartmadan. Sonuçta kızlar ben bu şekilde 24 günde 3 kilo verdim. Tabi günde 1.5 -2 lt su tüketmek çok önemli..
Hadi bakalım kim kilolarından kurtulmak istiyor elime mum diksin birbirimize destek olalımda atalım şu kiloları...
Şimdiki kilom 64.. boyum 160 cm arkadaşlar.. Kim benimle.. hadi gülru nazlanma beraber gitsin şu kilolar...

BAŞLANGIÇ TARİHİ//// BOY/// KİLO/// İDEAL KİLO/// VERİLEN KİLO///FAZLASI
BURÇAK            27.12.2009              160cm    67         56                        5                 11kg
NİLAY                                                              57
ZEYNEP BALCI                                                 74.5                                                      10kg
NEJLA ARIK                                        168cm   72         62                                            10kg
EVREN ERSÖZ                                    160cm   62         52                                            10kg
HAMİDE                                             167cm   63.5
NURCAN                                                          68          56                       3                   12kg ŞELALE              25.01.2010               162cm   64                                                           10kg
PINAR                08.02.2010               167cm   66.7                                                        12kg
GÜLŞAH PEZÜK 14.01.2010               160CM   61.8      50                         1                    10kg
CEVRİYE            15.11.2009               167cm   81                                     7                          
SÜER                 28.01.2010                             58.5
SERMİN             08.02.2010                160cm   60          54                                              6kg
GÜLRU                                                                                                      3                                YILDIZ KÜÇÜK                                      160cm  66          56                                             10kg

Düzenleyen burçak - 06 Mart 10 Saat 14:35
KÜÇÜK İNSANLAR İNSANLARI, NORMAL İNSANLAR OLAYLARI, BÜYÜK İNSANLAR FİKİRLERİ KONUŞURLAR....    
NE MUTLU Kİ "DOST" DEDİKLERİMİ O KADAR GÜZEL SEÇMİŞİM Kİ HEPSİ YA NORMAL YA DA BÜYÜK....
Yukarı Dön
J3urcak Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Alıntı burçak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 20:35
 kızlar çok pardon siz zaten genelde açmışsınız bu konuyu ben kaçırmışım ama belki burdan da devam edebilir sonuçta genel çok hızlı konu değiştiriyor. tabi siz nasıl isterseniz...
KÜÇÜK İNSANLAR İNSANLARI, NORMAL İNSANLAR OLAYLARI, BÜYÜK İNSANLAR FİKİRLERİ KONUŞURLAR....    
NE MUTLU Kİ "DOST" DEDİKLERİMİ O KADAR GÜZEL SEÇMİŞİM Kİ HEPSİ YA NORMAL YA DA BÜYÜK....
Yukarı Dön
gülru Açılır Kutu Gör
Süper Anne
Süper Anne
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 2363
  Alıntı ccgm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 22:05
 tamam şekerim;su koymuyorum Wink olabildiğince boğazıma sahip olmaya çalışıyorum işte.kabusum olacaksın sonunda Big smile
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 7496
  Alıntı nilayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 22:26
 bende vermek istiyorum yaklaşık 57 filanım ama arkadaşlar kızıyorlar vermek istiyorum deyince :))
ben şu cetveline bayıldım bende ondan istiyorum :) diyettekilerin hepsi o cetvelden yapsın süper olur.
Yukarı Dön
zeynepaslitalubalci Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne

Gönderilenler: 7642
  Alıntı ZATB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 22:43
benimde takribi 10 kg fazlam var... 

aynen senin gibi burçakcım çokta kendimi sıkmadan sağlıklı besleniyorum... ve bol su tüketmeye gayret ediyorum... 

veeee ocak ayının ilk pazartesi gününden beridir haftada en az 4 gün olmak üzere spor yapıyorum :) günde 3 km koşmakla başlamıştım, bugün 6 koştum :) 

hedefim yaza kadar bu fazlalıklardan kurtulmak inşallah :)  

Yukarı Dön
nejla Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1524
  Alıntı nejla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 23:03
 Benimde 10 kg fazlalığım var, vermeyi çok istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum çok acıkıyorum. Ama aynaya bakmayı bile istemiyorum bende varım arkadaşım. Boy 1.68 kilo 72 kg.
Yukarı Dön
hamide Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1272
  Alıntı hamide satir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 23:03
 ayy o cetvelden bende istiyorum bayildim ama yapmasini bilmiyorumki tabi listede bende varim biz diyetteyiz zaten ama buaralar biraz su koyuverdik azim gerekiyor ve karsindakide cok önemli hirs yapiyorsun karsindakiyle yaristikca
Yukarı Dön
EVRN_ERS Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 919
  Alıntı Evren Ersöz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 23:07
  Burçak bende 1 haftadır diyeteyim zaten..Hadi benide yaz listeye..Boy 160 kilo 62..
10 kilo vermek istiyorum.8 de olur..

Liste yapacaksın galiba dimi burçak..
Yukarı Dön
hamide Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1272
  Alıntı hamide satir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 23:15
 kilomu söyliyeyim  bende bari 167 boyum var kilomda 63,5
Yukarı Dön
J3urcak Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Alıntı burçak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 09:22
 Günaydın hanımlar...
Nilaycım mesaj yazmış liste yap diye tabi ki seve seve yaparım ama öncelikle bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Pazartesi asla tartılmayın. Sadece cumaları tartılın çünkü pazar günleri her zaman sakata girer yeme olayı. Sabah geç kahvaltı akşam bir yemek şeklinde geçer o yüzden cuma tartı gününüz olsun ve cumaları dışında tartıya çıkmayın..Bu bilgiler kafamdan uydurduklarım değil tamamen diyetisyenin söyledikleridir.
Öncelikle diyet veya rejim yapmıyorum çünkü ne zaman bıraksam kilo alıyorum artı bu iki kelime iştahımı açıyor.. Sizede tavsiye ederim. Mümkün olduğunca hareket edelim. hani derler ya işe giderken 2 durak önce inin gibi.. çünkü ben spor yapamayan her yere arabayla giden üşengeç bir kadınım spor salonlarına üye olup hiç gitmeyen tiplerden. evde bilumum spor aleti olup yapmayanlardan. ama sonuçta kendimi tanıyorum. şimdi spor yapıp kilo versem ve sonra sporu bıraksam yine kilo alıcam. Yada diyet rejim sonuç aynı. Bu nedenle önce yanlışlarımı belirledim. Ben çok tatlı severim. Yine tatlımı yiyorum çok canım isterse oda öğlenleri. lahmacun pide yiyebilirsiniz ama sadece öğlenleri. akşam haifi yiyerek tabi. ve bir gün çok yerseniz kilo almazsınız ancak ertesi günde aynı şekilde yerseniz o zaman kilo oluyor. bu nedenle pazar günü kaçırdınız diyelim pazartesi mümkün mertebe mevye detoksu gibi yapıyorum. kesinlikle aç kalmıyorum. çünkü iki kuru kayısı yerken 40 kalori alıyorsanız onu hazmederken vücut 100 kalori harcıyor.  bunun gibi ufak detaylarla hayatınızdaki yanlışları gözden geçirin derim.tekrar belirtiyorum bunlar diyetisyenimin sözleri. ama ben onun listelerine de çok uymuyorum. sadece her zaman yediğimin yarısını yiyor bol su içiyor ufak detaylara dikkat ediyor tatlıyı mümkün olduğunca hafta 1-2 gün tüketiyorum. ama herkesin bünyesi ve istekleri farklı dolayısıyla 10 dakika kendinize zaman ayırın ve yaptığınız yanlışları yazın.. sonuca göre yanlışları düzeltmeye gayret gösterin. şok diyetler çözüm olmuyor. ben 1 ayda 12 kilo verdim sonra zamanla geri aldım. artık kilo alıp vermek değil sağlıklı kiloma ulaşıp orda yaşamak istyorum..isterseniz benim gibi tatlı krizlerine giren insanlar için diyetisyenin bana verdiği kişisel listeyi yazarım.. hatta bana günlere gidince ne yiyeceğimi bile yazdı çok tatlı bir kadın.. bu arada spor yapmıyorum evet ama bir kaç makineye giriyorum haftada 3 gün. sıkılaşmak için. ama 3 kiloyu daha başlamadan vermiştim ki zaten yeni başladım...
bu arada çizelge için tickerfactory.com adresinden yapabilirsiniz...böylece her zaman güncel bir listemiz olur birbirimizi bu şekilde takip edebiliriz.. burdan bulduğum zayıflama ürünleri yada listeleride sizlerle paylaşırım isterseniz. hadi kızlar pazartesi değil hemen..
beni ne tetikledi onu da yazayım arkadaşımın çocuğunun doğum gününde benden 10 - 15 yaş büyük bir bayanla sohbet ederken (bir yandan brunch yapıyoruz) bana dönüp yeter ya 3 dilim ekmek yedin bide üstüne tereyağ bal sürüyorsun diye azarladı. sonra başladı kocan genç sen genç daha yaşın kaç sen benim yaşıma gelince ne olacaksın diye.. sonra kadına baktım hakkaten teyzem yaşında filan.. ama manken değilsede vücudu kilo almaya müsayit belli fakat kadın bir dikkat ediyor sormayın. bir gram fazlası yok vücuduna göre.. bakımlı havalı. birde kendime baktım heryerden et fışkırmıs bende saklamak için ona göre giymişim. çok bozuldum ama haklı dedim o yediğim son abartılı kahvaltı oldu. şimdi sağlıklı yaşayıp kilo vermek ve bu kilomu korumak istiyorum..çok uzun oldu ama ne yapayım :)))
Yukarı Dön
se_ce Açılır Kutu Gör
Süper Anne
Süper Anne
Simge

Gönderilenler: 2740
  Alıntı se_ce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 09:25
Burçakcım seninle kilo hedeflerimiz aynıymış :)))
gerçi ben 57ye de razıyım ya neyse LOL

SE ve CE sizin kıyafetlerinize sığmam lazım :))
Yukarı Dön
EMEL Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 7682
  Alıntı emili Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 09:36
 burçak çok şeker yazmışsın!! eh bu durumda size istediğiniz kadar kilo verme diliyorum!
iştah bu yaaa, bişeye benzemez....çok zor ama siz eminim başaracaksınız!!!! burda güzel sonuçlar görmeyi bekleyenlerdenim!!!!!
hadi kızlar!!! Thumbs Up
Emel'in kuzulari - melike ve ceren / 20.09.2007
Yukarı Dön
YASMİNHS Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 6534
  Alıntı yabl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 09:46
 emel sana da hadi kilo alalım başlığı açalımmı Big smile
Yukarı Dön
selale Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 4768
  Alıntı selale Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 11:49
 burcak cok guzel yazmıssın valla....okuması guzelde benım agzıma bıde fermuar lazım...gözumede bant:) gözum aç gözum!!!!!hala dıyorumkı bende pazartesı başlayayım barıLOLLOLLOL3 gun kardır derdındeyım yanıLOL ama söz bende pazartesı baslıcam...yedıgının yarısını yemek mantıklı..bu laf bana kp i hatırlatıyo oda hep öyle soyler yedıgınızın yarısını yıyın zayıflarsınız...nerdeeee bı kulaktan gır öburunden cık!....bende şubatta spora baslıyorum ama sadece cumartesı bı saat fılan gıdebılecegım..bı de belkı hafta ıcı bı gun yarımsaat...ama yok bende bu pazartesı en azından aburcuburu kesıyorum..benıde yazın...10 kıloda bende var...e hadı 7 olsun dilek hanih defılesıne cıkmam bu senedeLOL
sel@le
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 13>

Forum Atla Forum ızinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.