![]() |
Hadi zayıflayalım.... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 13> |
| Yazar | |
J3urcak
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 06 Nisan 09 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 390 |
Alıntı Cevapla
Konu: Hadi zayıflayalım....Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 20:30 |
|
Kızlar başka konuya yazarken aklıma geldi hadi birbirimizin koçu olalım ve zayıflayalım ne dersiniz???
Kendimizce yöntemlerle kilo verelim ve her hafta kilomuzu paylaşıp birbirimizi motive edelim...
Ben başta gülruyu buraya davet ediyorum. Zaten ona eziyetlerim başladı burdan devam ederim.. :)))
Şaka bir yana hadi yarın değil bugün başlayalım. Öyle şok diyetlerle ilaçlarla değilde sağlıklı bir şekilde bunu yapalım...
Sizinle şunu paylaşayım.. Ben 27 aralıkta başladım.. Ne yapıyorum..
Sabah uyanır uyanmaz bir yemek kaşığı limon suyuna bir tatlı kaşığı bal ve bunu bir büyük bardak ılık suya koyuyorum. Bu vücudun temizlenmesine wc ye gitmenize yardımcı oluyor (atmasyon değil diyetisyenden öğrenmiştim)
sonra kahvaltı ama her zaman yediğinizin yarısını yiyin. Ben tüm öğünlerde aynı şeyi uygulyorum. Tabi abur cubur yok. çok açsam yemekten önce bir mandalina ve bir su bardağı su sonra sofraya oturuyorum tabi ki çok daha azını yiyorum..
Birde akşam yemeğinden önce (ve tüm öğünlerden önce) bir bardak ılık su yemek esnasında da bir bardak su yudum yudum ama yemekten sonra 1.5 saat su içmiyoruz çünkü mideyi genişletiyor.. Ve hep söylediğim asla rejimde veya diyette değilim sadece sağlıklı besleniyorum. Çünkü ne zaman diyet bitiyor ben hurra yemeklere tatlılara dalıyorum. Şimdi canım çok tatlı isterse öğlenleri yiyorum. Ama abartmadan. Sonuçta kızlar ben bu şekilde 24 günde 3 kilo verdim. Tabi günde 1.5 -2 lt su tüketmek çok önemli..
Hadi bakalım kim kilolarından kurtulmak istiyor elime mum diksin birbirimize destek olalımda atalım şu kiloları...
Şimdiki kilom 64.. boyum 160 cm arkadaşlar.. Kim benimle.. hadi gülru nazlanma beraber gitsin şu kilolar...
BAŞLANGIÇ TARİHİ//// BOY/// KİLO/// İDEAL KİLO/// VERİLEN KİLO///FAZLASI
BURÇAK 27.12.2009 160cm 67 56 5 11kg
NİLAY 57
ZEYNEP BALCI 74.5 10kg
NEJLA ARIK 168cm 72 62 10kg
EVREN ERSÖZ 160cm 62 52 10kg
HAMİDE 167cm 63.5
NURCAN 68 56 3 12kg ŞELALE 25.01.2010 162cm 64 10kg
PINAR 08.02.2010 167cm 66.7 12kg
GÜLŞAH PEZÜK 14.01.2010 160CM 61.8 50 1 10kg
CEVRİYE 15.11.2009 167cm 81 7
SÜER 28.01.2010 58.5
SERMİN 08.02.2010 160cm 60 54 6kg
GÜLRU 3 YILDIZ KÜÇÜK 160cm 66 56 10kg Düzenleyen burçak - 06 Mart 10 Saat 14:35 |
|
|
KÜÇÜK İNSANLAR İNSANLARI, NORMAL İNSANLAR OLAYLARI, BÜYÜK İNSANLAR FİKİRLERİ KONUŞURLAR....
NE MUTLU Kİ "DOST" DEDİKLERİMİ O KADAR GÜZEL SEÇMİŞİM Kİ HEPSİ YA NORMAL YA DA BÜYÜK.... |
|
![]() |
|
J3urcak
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 06 Nisan 09 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 390 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 20:35 |
|
kızlar çok pardon siz zaten genelde açmışsınız bu konuyu ben kaçırmışım ama belki burdan da devam edebilir sonuçta genel çok hızlı konu değiştiriyor. tabi siz nasıl isterseniz...
|
|
|
KÜÇÜK İNSANLAR İNSANLARI, NORMAL İNSANLAR OLAYLARI, BÜYÜK İNSANLAR FİKİRLERİ KONUŞURLAR....
NE MUTLU Kİ "DOST" DEDİKLERİMİ O KADAR GÜZEL SEÇMİŞİM Kİ HEPSİ YA NORMAL YA DA BÜYÜK.... |
|
![]() |
|
gülru
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 2363 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 22:05 |
|
tamam şekerim;su koymuyorum
|
|
![]() |
|
nilay
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara :( Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7496 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 22:26 |
|
bende vermek istiyorum yaklaşık 57 filanım ama arkadaşlar kızıyorlar vermek istiyorum deyince :))
ben şu cetveline bayıldım bende ondan istiyorum :) diyettekilerin hepsi o cetvelden yapsın süper olur.
|
|
![]() |
|
zeynepaslitalubalci
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 09 Kasım 08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7642 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 22:43 |
|
benimde takribi 10 kg fazlam var...
aynen senin gibi burçakcım çokta kendimi sıkmadan sağlıklı besleniyorum... ve bol su tüketmeye gayret ediyorum... veeee ocak ayının ilk pazartesi gününden beridir haftada en az 4 gün olmak üzere spor yapıyorum :) günde 3 km koşmakla başlamıştım, bugün 6 koştum :) hedefim yaza kadar bu fazlalıklardan kurtulmak inşallah :)
|
|
![]() |
|
nejla
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1524 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 23:03 |
|
Benimde 10 kg fazlalığım var, vermeyi çok istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum çok acıkıyorum. Ama aynaya bakmayı bile istemiyorum bende varım arkadaşım. Boy 1.68 kilo 72 kg.
|
|
![]() |
|
hamide
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 01 Haziran 09 Konum: ALMANYA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1272 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 23:03 |
|
ayy o cetvelden bende istiyorum bayildim ama yapmasini bilmiyorumki tabi listede bende varim biz diyetteyiz zaten ama buaralar biraz su koyuverdik azim gerekiyor ve karsindakide cok önemli hirs yapiyorsun karsindakiyle yaristikca
|
|
![]() |
|
EVRN_ERS
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 25 Aralık 09 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 919 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 23:07 |
|
Burçak bende 1 haftadır diyeteyim zaten..Hadi benide yaz listeye..Boy 160 kilo 62..
10 kilo vermek istiyorum.8 de olur.. Liste yapacaksın galiba dimi burçak.. |
|
|
|
![]() |
|
hamide
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 01 Haziran 09 Konum: ALMANYA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1272 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 10 Saat 23:15 |
|
kilomu söyliyeyim bende bari 167 boyum var kilomda 63,5
|
|
![]() |
|
J3urcak
Gonca Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 09:22 |
|
Günaydın hanımlar...
Nilaycım mesaj yazmış liste yap diye tabi ki seve seve yaparım ama öncelikle bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Pazartesi asla tartılmayın. Sadece cumaları tartılın çünkü pazar günleri her zaman sakata girer yeme olayı. Sabah geç kahvaltı akşam bir yemek şeklinde geçer o yüzden cuma tartı gününüz olsun ve cumaları dışında tartıya çıkmayın..Bu bilgiler kafamdan uydurduklarım değil tamamen diyetisyenin söyledikleridir.
Öncelikle diyet veya rejim yapmıyorum çünkü ne zaman bıraksam kilo alıyorum artı bu iki kelime iştahımı açıyor.. Sizede tavsiye ederim. Mümkün olduğunca hareket edelim. hani derler ya işe giderken 2 durak önce inin gibi.. çünkü ben spor yapamayan her yere arabayla giden üşengeç bir kadınım spor salonlarına üye olup hiç gitmeyen tiplerden. evde bilumum spor aleti olup yapmayanlardan. ama sonuçta kendimi tanıyorum. şimdi spor yapıp kilo versem ve sonra sporu bıraksam yine kilo alıcam. Yada diyet rejim sonuç aynı. Bu nedenle önce yanlışlarımı belirledim. Ben çok tatlı severim. Yine tatlımı yiyorum çok canım isterse oda öğlenleri. lahmacun pide yiyebilirsiniz ama sadece öğlenleri. akşam haifi yiyerek tabi. ve bir gün çok yerseniz kilo almazsınız ancak ertesi günde aynı şekilde yerseniz o zaman kilo oluyor. bu nedenle pazar günü kaçırdınız diyelim pazartesi mümkün mertebe mevye detoksu gibi yapıyorum. kesinlikle aç kalmıyorum. çünkü iki kuru kayısı yerken 40 kalori alıyorsanız onu hazmederken vücut 100 kalori harcıyor. bunun gibi ufak detaylarla hayatınızdaki yanlışları gözden geçirin derim.tekrar belirtiyorum bunlar diyetisyenimin sözleri. ama ben onun listelerine de çok uymuyorum. sadece her zaman yediğimin yarısını yiyor bol su içiyor ufak detaylara dikkat ediyor tatlıyı mümkün olduğunca hafta 1-2 gün tüketiyorum. ama herkesin bünyesi ve istekleri farklı dolayısıyla 10 dakika kendinize zaman ayırın ve yaptığınız yanlışları yazın.. sonuca göre yanlışları düzeltmeye gayret gösterin. şok diyetler çözüm olmuyor. ben 1 ayda 12 kilo verdim sonra zamanla geri aldım. artık kilo alıp vermek değil sağlıklı kiloma ulaşıp orda yaşamak istyorum..isterseniz benim gibi tatlı krizlerine giren insanlar için diyetisyenin bana verdiği kişisel listeyi yazarım.. hatta bana günlere gidince ne yiyeceğimi bile yazdı çok tatlı bir kadın.. bu arada spor yapmıyorum evet ama bir kaç makineye giriyorum haftada 3 gün. sıkılaşmak için. ama 3 kiloyu daha başlamadan vermiştim ki zaten yeni başladım...
bu arada çizelge için tickerfactory.com adresinden yapabilirsiniz...böylece her zaman güncel bir listemiz olur birbirimizi bu şekilde takip edebiliriz.. burdan bulduğum zayıflama ürünleri yada listeleride sizlerle paylaşırım isterseniz. hadi kızlar pazartesi değil hemen..
beni ne tetikledi onu da yazayım arkadaşımın çocuğunun doğum gününde benden 10 - 15 yaş büyük bir bayanla sohbet ederken (bir yandan brunch yapıyoruz) bana dönüp yeter ya 3 dilim ekmek yedin bide üstüne tereyağ bal sürüyorsun diye azarladı. sonra başladı kocan genç sen genç daha yaşın kaç sen benim yaşıma gelince ne olacaksın diye.. sonra kadına baktım hakkaten teyzem yaşında filan.. ama manken değilsede vücudu kilo almaya müsayit belli fakat kadın bir dikkat ediyor sormayın. bir gram fazlası yok vücuduna göre.. bakımlı havalı. birde kendime baktım heryerden et fışkırmıs bende saklamak için ona göre giymişim. çok bozuldum ama haklı dedim o yediğim son abartılı kahvaltı oldu. şimdi sağlıklı yaşayıp kilo vermek ve bu kilomu korumak istiyorum..çok uzun oldu ama ne yapayım :)))
|
|
|
|
![]() |
|
se_ce
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2740 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 09:25 |
|
Burçakcım seninle kilo hedeflerimiz aynıymış :)))
gerçi ben 57ye de razıyım ya neyse
|
|
![]() |
|
EMEL
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7682 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 09:36 |
|
burçak çok şeker yazmışsın!! eh bu durumda size istediğiniz kadar kilo verme diliyorum!
iştah bu yaaa, bişeye benzemez....çok zor ama siz eminim başaracaksınız!!!! burda güzel sonuçlar görmeyi bekleyenlerdenim!!!!!
hadi kızlar!!!
|
|
![]() |
|
YASMİNHS
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: kırıkkale:(( Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6534 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 09:46 |
|
emel sana da hadi kilo alalım başlığı açalımmı
|
|
![]() |
|
selale
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4768 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 10 Saat 11:49 |
|
burcak cok guzel yazmıssın valla....okuması guzelde benım agzıma bıde fermuar lazım...gözumede bant:) gözum aç gözum!!!!!hala dıyorumkı bende pazartesı başlayayım barı
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 13> |
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |