![]() |
İlkokul 1'e Yeğenimin Eğitimin İçin Yardım Lütfen |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SONGÜL
Tomurcuk Anne
Kayıt Tarihi: 16 Şubat 10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Alıntı Cevapla
Konu: İlkokul 1'e Yeğenimin Eğitimin İçin Yardım LütfenGönderim Zamanı: 24 Şubat 10 Saat 13:22 |
|
Baba anne ayri maddi güvencesi olmaya Ilkokul 1'e giden yegenim var.
Babanin hiç bir faydasi yok.Anne ilk okul mezunu ve issiz.
Ailem ile birlikte kalıyorlar 5 kişi babamın 650 tl.Emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyorlar
Konu ile ilgili yardimlarinizi bekliyorum.Tesekküler,
|
|
![]() |
|
ARZU YAĞMUR
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: 6 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 10 Saat 22:41 |
|
bitanem onlara allah yardım etsin öncelikle yeğenin ve kardeşi varsa yaşları ne ve neler yapabiliriz ne gibi ihtiyaçları var benim ikizler 11 yaşındalar bi kız bi oğlan yapabileceğim onların kıyafetlerinden oyuncaklarından ve kitaplarından göndermeyi düşünüyorum ........bilmiyoyum uygun olurmu
|
|
|
sarı zeytinim iloş siyah zeytinim ardoş |
|
![]() |
|
SONGÜL
Tomurcuk Anne
Kayıt Tarihi: 16 Şubat 10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mart 10 Saat 17:23 |
|
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
yeğenim 7 yaşında kız ilkokul 1. sınıfa gidiyor.Fotoğraf eklemeyı bilmediğin için ekliyemedim.
Kullanmadığını eşyalar tabiki olur.
Siz yerde oturuyorsunuz?
|
|
![]() |
|
gülru
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 2363 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mart 10 Saat 17:57 |
|
merhaba,bana biraz detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.dilerseniz özelden tüm detayları bana bildirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |