ikizanneleriyiz.biz Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOHBET > İkiz anneleri güzeldir...
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ÇATLAKLARA ÖLÜMMMM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çilem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4979
  Alıntı ugurcilem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ÇATLAKLARA ÖLÜMMMM
    Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 18:20
 KIZLAR DOĞRUYSA EĞER SİZE SÜPE HABERİM VAR AMA BEN DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ KADIN HERHENGİ BİR KREM DEMEMİŞ DOĞAL HEPİMİZİN EVİNDEKİ ŞEYDEN SÖYLEMİŞ KONUMUZ ŞU _ÇATLAKLARDAN KURTULMA-

KIZKARDEŞİMDE  KADINLAR KULÜBÜNE ÜYE BUGÜN BANA ÇİKO BAK KESİN ÇÖZÜMMÜŞ DEDİ BENDE HEMEN SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DOĞRU ÇIKARSA HEM KIZKARDEŞİME HEMDE O BAYANA DUA EDELİM TAMAMMILOL
      GELELİM YAZIYA

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.1no2 Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
lepi

TeyteyTeyteyTeyteyTeyteyTeyteyTeytey:t eytey:TeyteyTeyteyTeyteyTeyteyTeytey

NASIL YAPACAKSINIZ

3 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tane sulu limon (içine düşen çekirdekleri de çıkarmayın)

giriyorsunuz banyoya başlıyorsunuz karışımı vücudunuza yedirmeye, sanki kazırmış gibiiyice yediriyorsunuz. Benim aşağı yukarı 5 dakika mı alıyor, beklemek gibi bir şey yok, daha sonrasında elinizle vücudunuzda daireler çizerek yıkıyorsunuz.

bu kahve'yi yaşlılar genelde ellerinde oluşan kahverengi lekeler için uyguluyorlardır. ellerde oluşan ve yaaşlılığın belirtisi olan o kahverengi lekeler orada hücrelerin öldüğünü gösterir. Onu bile canlandırıp yok eden kahve, bizim çatlakları da geçirir bence

Düzenleyen ugurcilem - 08 Mart 10 Saat 22:18
Yukarı Dön
çilem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı ugurcilem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 18:21
 TEY TEY TEY TeyteyTeytey
Yukarı Dön
eee Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1570
  Alıntı itsemra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 18:37
  ohh ohh yaşaşın doğruysa
2 kg. kahve alıp sürerüm her taraflarımaa
Yukarı Dön
çilem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı ugurcilem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 18:41
 valla emracığım doğru gibi geldi bana öbürkü gibi hiç bir kar gütmemiş denedim ve kurtuldum diyor inşallah doğrudur zaten yaptınmı kızarıyormuş sonrada soyuluyor dedi ay inşallah valla  hihoyyyt

Düzenleyen ugurcilem - 08 Mart 10 Saat 18:48
Yukarı Dön
çilem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı ugurcilem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 18:51

haaaaaaa bu da önemli bir detay ve kesinlikle atlamayın diyor 2 gün yapın bir gün dinlendirin cildiniziiiiiii 1 veya 1,5 hafta kesin deneyin ve mümkünse aynı saatte yapın

Yukarı Dön
uludağ Açılır Kutu Gör
Süper Anne
Süper Anne
Simge

Gönderilenler: 2898
  Alıntı tu_er_2005 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:03
 çilemmm süpersin benim ev kahvehane olduğu için bollll ve çeşit çeşit bulunur ohh deneyeyim bende 2 gün sür 1 gün dinlen :))))
Yukarı Dön
çilem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı ugurcilem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:05
 evet tuba eni slogan bu 2 gün sür 1 gün dinlen lepi
Yukarı Dön
uludağ Açılır Kutu Gör
Süper Anne
Süper Anne
Simge

Gönderilenler: 2898
  Alıntı tu_er_2005 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:06
ben türkkahvesini içtikten sonra kalan telve ile yüzüme peeling yaparım oda iyi geliyor tavsiyem olsun   

Düzenleyen tu_er_2005 - 08 Mart 10 Saat 19:08
Yukarı Dön
Saliha Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1138
  Alıntı cansuyum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:27
arkadaşlar hamileykende sürelebilir mi acaba yoksa dogumu mu beklesek
Yukarı Dön
burcu yrtsvn Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1389
  Alıntı BURCU Y Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:28
 ah çilemcim bu doğruysa var yaaaa dünyalar benim olur.....hemen bugün başlayalım baklım
Yukarı Dön
çilem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı ugurcilem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:34
 valla inşallah doğrudur burcucuğum bende sayfaları tek tek okuyorum usanmadan yapan kadınlar ilk sürmede pürüzsüz yumuşacık oldu peeling yapmış gibi oldu işe yaramasada bu eter diyorlar ama fikrini palaşan bayan ısrarla yapın ama düzenli 2 gün yyap 1 gün dur ve mmümkünse hergün aynı saatte yapın diyor ne bileyim millet tonlarca para veriyor kremlere sonuç sıfır ne varsa doğal ürünlerde var inşallah yarar resimde çekelim bence adım adım diye
Yukarı Dön
çilem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı ugurcilem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:35
Orjinalini yazan: cansuyum

arkadaşlar hamileykende sürelebilir mi acaba yoksa dogumu mu beklesek

bence sen hamlelik süresince badem yağı falan sür kremle süekli bence daha iyi olur
Yukarı Dön
burcu yrtsvn Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1389
  Alıntı BURCU Y Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:37
çilemcim şu sayfanın linkini versene bizede bi bkayım merak ettim diğer yorumlar:) 
Yukarı Dön
çilem Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Alıntı ugurcilem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 10 Saat 19:40
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>

Forum Atla Forum ızinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,125 Saniyede Yüklendi.