![]() |
ÇATLAKLARA ÖLÜMMMM |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 345 |
| Yazar | ||
Yasemin (Tosiler)
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2795 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 01:52 |
|
|
herhalde erken doğurmanın olabilecek tek avantajını yaşadım: birçizik çatlağım yok..:(
Düzenleyen yasemin - 12 Mart 10 Saat 01:52 |
||
![]() |
||
zeynepaslitalubalci
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 09 Kasım 08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7642 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 01:54 |
|
|
ya güldürme beni erken doğumla ilgili ya!!!
|
||
![]() |
||
çilem
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 17 Şubat 09 Konum: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4991 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 02:01 |
|
|
ya evet bende 7.aya kadar tek çizik yoktu üstelik üçüz olmasına rağmen ne zaman 7. ay bitti çatır çatır başladım çatlamay
ya hanımcığım bende yaza devam etçem galiba ben sürdüm mü bekletiyorum çünkü ama hava soğuk olunca daanamayıp hemen yıkıyorum birde 1 tanesi soğuk suyla durulayınca daha iyi oluyor azmış 1 kez denedim dondum valla ama yaza kesin ozaman sonuçları yazarım Düzenleyen ugurcilem - 12 Mart 10 Saat 02:10 |
||
![]() |
||
Yasemin (Tosiler)
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2795 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 02:02 |
|
|
trajikomik aslında.. |
||
![]() |
||
zeynepaslitalubalci
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 09 Kasım 08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7642 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 02:03 |
|
|
elbette ki öyle arkadaşım...
|
||
![]() |
||
Yıldız KÜÇÜK
Tomurcuk Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: 34 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 09:29 |
|
|
İnşallah çilem, eşim dalga geçmeye başladı.. vayy kahveli :)) diyor. ben bu akşam yine yapıcam... :) işe yarasın yaramasın ne güzel bakım yapıyoz bence..
|
||
|
Balım "Metin"&Kaymağım "Kerem"
04/12/2007 |
||
![]() |
||
DEMET
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 30 Haziran 09 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 761 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 10:34 |
|
ilahi çilem ne haldeyiz
|
||
![]() |
||
DEMET
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 30 Haziran 09 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 761 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 10:35 |
|
ayy ne güsel yasemincim.
|
||
![]() |
||
suna
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4319 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 10:54 |
|
|
sanrım bende avantajlı gruptayım :)) 39 hafta gebelik ve tek bir çizik çatlak yok bendede :))
|
||
![]() |
||
nevra
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 21 Haziran 09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 342 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 13:01 |
|
|
İnşallah doğrudur işe yaradığı bende bir yapıyım denemekte fayda var sağol çilemm......ben depresyona giricem ya bu çatlak ve göbekten dolayı lazere gitmeyi düşünüyorum bende.....%70 lazerle düzeldiğini söylüyolar çatlakların.......
|
||
![]() |
||
çilem
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 17 Şubat 09 Konum: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4991 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 17:47 |
|
ah o eşler yokmu hemen dalga geçecek birşeyler bulurlar
|
||
![]() |
||
çilem
Bilge Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 17:50 |
|
ya sorma aklımın ucuna gelmezdi yok diyet yapacam hoş çok yaptığımd yokda ama önceden diyette neymiş derdim ama şimdi bir çaba içersindeyim ne duysak acaba diyoruz malisef zaman bize kıyak geçmedi ne varsa eskilerde var diyerek yapacağız bakalım 1-2 ay
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 345 |
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |