ikizanneleriyiz.biz Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > İKİZLERİMİZ BÜYÜRKEN > Küçüğüm, daha çok küçüğüm
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

çocuğunmu var derdin var derlerdi de inanmazdım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuna&defne Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 228
  Alıntı elvancan02 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: çocuğunmu var derdin var derlerdi de inanmazdım
    Gönderim Zamanı: 09 Mart 10 Saat 16:53
çocuğunmu var derdin var derlerdi de inanmazdım.bakıcı bulmak dert.bakıcıya isteklerini anlatabilmek başka dert.
eski bakıcımızla yollarımızı ayırdık.yeni bakıcımız başlayacak.ama ben allak bullak durumdayım.daha önceden yaptığım yanlışları yapmamak için bir sürü madde sıralamıştım ama düşündüğüm onca şey aklımdan uçtu gittti.ne konuşmalıyım nasıl konuşmalıyım.bu kez herşey baştan kurallarla otursun istiyorum.diğerinde zamanla oluşmuştu bazı şeyler ve birsürü istemediğim şey vardı.desteklerinizi bekliyorum.  

Düzenleyen elvancan02 - 10 Mart 10 Saat 09:49
Yukarı Dön
EMEL Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 7682
  Alıntı emili Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 10 Saat 16:56
 bu istek-talep konuşma kişiye bağlı birazcık bana göre ama diğerinde en çok rahatsız olduğun şeylerle başlayabilirsin!!!! hatta örnek vermek bile gerekebilir!! :)
izinler+ev tertip düzen+yemekler+bebeciklerle ilgili özel bakım,istek talep vs vs ...
Emel'in kuzulari - melike ve ceren / 20.09.2007
Yukarı Dön
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Alıntı elvancan02 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 09:50
 haklısın arkadaşım.dediklerini düşününce bazı şeyler netleşti kafamda.
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 356
  Alıntı yasenegal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 10:18
 bence unutmaman acisindan bi kagida not al gorusmeden once
gorusurken de degindigin noktalarin ustunu ciz ki
atladigin bisi kalmasin
net ve acik olmak en iyisi
sen oyle olursan o da net ve acik olur
ona uymayan bisi varsa bastan seni haberdar eder
kolaygelsin
Yukarı Dön
BinnurV Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1318
  Alıntı bumush Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 20:10
arkadaşım altlara düştükçe kendine hatırlatman gereken bişey var NE OLURSA OLSUN SEN EN İYİSİN .anne olmak böyle birşeymiş 2 tane bebişle birlikte öğrenmek, onlarla büyümek.
Bakıcı içinse kendini fazla boğma kafamdaki tilkileri bir kenara bırak doğal sürecinde zaten yapması /yapmaması gerekenleri öğrenecektir.inşallah çocuklarını kendi çocuğu gibi gören  saygılı biridir sonuçta bir süre birlikte  hayatı paylaşacaksınız sevgilerimle :D

Düzenleyen bumush - 12 Mart 10 Saat 20:13
Yukarı Dön
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Alıntı elvancan02 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 10 Saat 22:01
 inşallah arkadaşım.inşallah.insan evde olmayınca bakıcılar kendi kurallarını kendileri oluşturuyorlar.bu yüzden benim kurallarım geçerli olsun diye bugün konuşmayı yaptım kendisiyle.inşallah hayırlısı olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum ızinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.