![]() |
çocuğunmu var derdin var derlerdi de inanmazdım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tuna&defne
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 228 |
Alıntı Cevapla
Konu: çocuğunmu var derdin var derlerdi de inanmazdımGönderim Zamanı: 09 Mart 10 Saat 16:53 |
|
çocuğunmu var derdin var derlerdi de inanmazdım.bakıcı bulmak dert.bakıcıya isteklerini anlatabilmek başka dert.
eski bakıcımızla yollarımızı ayırdık.yeni bakıcımız başlayacak.ama ben allak bullak durumdayım.daha önceden yaptığım yanlışları yapmamak için bir sürü madde sıralamıştım ama düşündüğüm onca şey aklımdan uçtu gittti.ne konuşmalıyım nasıl konuşmalıyım.bu kez herşey baştan kurallarla otursun istiyorum.diğerinde zamanla oluşmuştu bazı şeyler ve birsürü istemediğim şey vardı.desteklerinizi bekliyorum. Düzenleyen elvancan02 - 10 Mart 10 Saat 09:49 |
|
![]() |
|
EMEL
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7682 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mart 10 Saat 16:56 |
|
bu istek-talep konuşma kişiye bağlı birazcık bana göre ama diğerinde en çok rahatsız olduğun şeylerle başlayabilirsin!!!! hatta örnek vermek bile gerekebilir!! :)
izinler+ev tertip düzen+yemekler+bebeciklerle ilgili özel bakım,istek talep vs vs ...
|
|
![]() |
|
tuna&defne
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 228 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 09:50 |
|
haklısın arkadaşım.dediklerini düşününce bazı şeyler netleşti kafamda.
|
|
![]() |
|
yasemin
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 356 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 10:18 |
|
bence unutmaman acisindan bi kagida not al gorusmeden once
gorusurken de degindigin noktalarin ustunu ciz ki
atladigin bisi kalmasin
net ve acik olmak en iyisi
sen oyle olursan o da net ve acik olur
ona uymayan bisi varsa bastan seni haberdar eder
kolaygelsin
|
|
![]() |
|
BinnurV
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: 34 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1318 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 10 Saat 20:10 |
|
arkadaşım altlara düştükçe kendine hatırlatman gereken bişey var NE OLURSA OLSUN
SEN EN İYİSİN .anne olmak böyle birşeymiş 2 tane bebişle birlikte öğrenmek, onlarla büyümek.
Bakıcı içinse kendini fazla boğma kafamdaki tilkileri bir kenara bırak doğal sürecinde zaten yapması /yapmaması gerekenleri öğrenecektir.inşallah çocuklarını kendi çocuğu gibi gören saygılı biridir sonuçta bir süre birlikte hayatı paylaşacaksınız sevgilerimle :D Düzenleyen bumush - 12 Mart 10 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
tuna&defne
Gonca Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mart 10 Saat 22:01 |
|
inşallah arkadaşım.inşallah.insan evde olmayınca bakıcılar kendi kurallarını kendileri oluşturuyorlar.bu yüzden benim kurallarım geçerli olsun diye bugün konuşmayı yaptım kendisiyle.inşallah hayırlısı olur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |