![]() |
aranıza yeni katıldım.. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
serife
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 04 Haziran 10 Konum: almanya bochum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 531 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 10 Saat 20:49 |
|
|
|
![]() |
|
serife
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 04 Haziran 10 Konum: almanya bochum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 531 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 10 Saat 20:56 |
|
mrb benim meleklerimde 30 ocak 2010 da dogdular 31 haftalik ve 2 ay kadar cocuk hastanesinde kaldilar yani bizim kirk olayi falan kalmadi eve geldiklerinde cok zorlandik cünkü kizimin birinin nefes unutma problemi vardi ve cok korkuyorduk gece nefesini unuturda biz görmeyiz diye annem hep yanlarinda yatiyordu ama cok sükür simdi 4.bucuk aylik oldular benim sana tavsiyem kesinlikle uyumuyorlar falan diye kucaga alistirma sonra sen cekersin benimkiler simdi uyurken biraz zorlaniyorlar ama cok sükür sonra uyuyorlar ben hem fazla kucagada vermedim alismadilar yani.birde uyku düzenleri cok önemli arada sirada atlasada uykulari gecelere cok dikkat etmeye calisiyorum 10 da yada en gec 11 de yatiriyorum zaten alistilar simdi uyku vakitleri gelince huysuzlaniyorlar allah kolaylik versin herseyeragmen ikizlere bakmasi cok zor ama hayatin en güzel duygusu onlarin bi gülüsü herseye degiyorrr
|
|
![]() |
|
GİZEM
Tomurcuk Anne
Kayıt Tarihi: 24 Haziran 10 Konum: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 10 Saat 16:47 |
|
efe ile ege 5 aydan sonra gece yatıp sabah kalkmaya başladılar gecede 2 kere mama için kalkıyorlar onun dışında uykuları düzenli maaşallah ama çok uykusuz gecemiz oldu tabi ama bir şekilde atlatıyor insan. gerçekten gaz uyumaması için başlıca biir sorun
|
|
![]() |
|
hatice doğan
Tomurcuk Anne
Kayıt Tarihi: 06 Mart 10 Konum: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 10 Saat 21:28 |
|
Pınar'cım hoşgeldin...Bebeklerini sağlıkla büyütürsün inşallah...
|
|
![]() |
|
Azize
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 26 Şubat 09 Konum: hollanda Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2129 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 11:40 |
|
hosgeldin aramiza
|
|
![]() |
|
sema
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 09 Konum: antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 120 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 13:45 |
|
aramıza hgeldin. seni üzmek gibi olmasın ama benimkinler bir yaşında hala uyumuyolar
|
|
![]() |
|
husenik23
Tomurcuk Anne
Kayıt Tarihi: 12 Haziran 10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 13:50 |
|
...hoşgeldin aramıza canım...allah analı babalı büyütsün...darısı bana inş...
|
|
![]() |
|
Pınar Başol
Tomurcuk Anne
Kayıt Tarihi: 08 Mart 10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 14:27 |
|
Biz 4,5 aylık olduk..Uyku düzenlerimiz 3.cü ayda düzene girdi..Boncuklarım saat 20:30-21:00 arası uykuya dalıyorlar ve sabah 04:00-05:00 arası kalkıyorlar..Sonra emziriyorum ve tekrar uyuyorlar ve sabah 07:00'de kalkıyorlar..Kesintisiz 7-8 saat uyuyorlar allaha şükür..
|
|
![]() |
|
nihal
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 26 Ocak 09 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1069 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 15:02 |
|
maşallah sanslısın pınar:)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |