ikizanneleriyiz.biz Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > HOŞGELDİNİZ > Birbirimizi tanıyalım
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

aranıza yeni katıldım..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
serife Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 531
  Alıntı serife Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 10 Saat 20:49

Yukarı Dön
serife Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 531
  Alıntı serife Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 10 Saat 20:56
 mrb benim meleklerimde 30 ocak 2010 da dogdular 31 haftalik ve 2 ay kadar cocuk hastanesinde kaldilar yani bizim kirk olayi falan kalmadi eve geldiklerinde cok zorlandik cünkü kizimin birinin nefes unutma problemi vardi ve cok korkuyorduk gece nefesini unuturda biz görmeyiz diye annem hep yanlarinda yatiyordu ama cok sükür simdi 4.bucuk aylik oldular benim sana tavsiyem kesinlikle uyumuyorlar falan diye kucaga alistirma sonra sen cekersin benimkiler simdi uyurken biraz zorlaniyorlar ama cok sükür sonra uyuyorlar ben hem fazla kucagada vermedim alismadilar yani.birde uyku düzenleri cok önemli arada sirada atlasada uykulari gecelere cok dikkat etmeye calisiyorum 10 da yada en gec 11 de yatiriyorum zaten alistilar simdi uyku vakitleri gelince huysuzlaniyorlar allah kolaylik versin herseyeragmen ikizlere bakmasi cok zor ama hayatin en güzel duygusu onlarin bi gülüsü herseye degiyorrr
Yukarı Dön
GİZEM Açılır Kutu Gör
Tomurcuk Anne
Tomurcuk Anne
Simge

Gönderilenler: 4
  Alıntı gizemözkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 10 Saat 16:47
 efe ile ege 5 aydan sonra gece yatıp sabah kalkmaya başladılar gecede 2 kere mama için kalkıyorlar onun dışında uykuları düzenli maaşallah ama çok uykusuz gecemiz oldu tabi ama bir şekilde atlatıyor insan. gerçekten gaz uyumaması için başlıca biir sorun
Yukarı Dön
hatice doğan Açılır Kutu Gör
Tomurcuk Anne
Tomurcuk Anne
Simge

Gönderilenler: 70
  Alıntı hot_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 10 Saat 21:28
 Pınar'cım hoşgeldin...Bebeklerini sağlıkla büyütürsün inşallah...
Yukarı Dön
Azize Açılır Kutu Gör
Süper Anne
Süper Anne
Simge

Gönderilenler: 2129
  Alıntı ademirbag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 11:40
 hosgeldin aramiza

Yukarı Dön
sema Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 120
  Alıntı küçük anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 13:45
 aramıza hgeldin. seni üzmek gibi olmasın ama benimkinler bir yaşında hala uyumuyolar
Yukarı Dön
husenik23 Açılır Kutu Gör
Tomurcuk Anne
Tomurcuk Anne
Simge

Gönderilenler: 21
  Alıntı husenik23 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 13:50
 ...hoşgeldin aramıza canım...allah analı babalı büyütsün...darısı bana inş...
Yukarı Dön
Pınar Başol Açılır Kutu Gör
Tomurcuk Anne
Tomurcuk Anne
Simge

Gönderilenler: 34
  Alıntı pinarter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 14:27
 Biz 4,5 aylık olduk..Uyku düzenlerimiz 3.cü ayda düzene girdi..Boncuklarım saat 20:30-21:00 arası uykuya dalıyorlar ve sabah 04:00-05:00 arası kalkıyorlar..Sonra emziriyorum ve tekrar uyuyorlar ve sabah 07:00'de kalkıyorlar..Kesintisiz 7-8 saat uyuyorlar allaha şükür..

Kuzey ve Deniz, 5 Şubat 2010 doğumlu
Yukarı Dön
nihal Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1069
  Alıntı nih@l Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 10 Saat 15:02
  maşallah sanslısın pınar:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum ızinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.